HMS Kontoret

PsykoSosialt arbeidsmiljø

copernico-PXilGoBofu8-unsplash.jpg
Workshops

Vernerunder spiller en kritisk rolle i arbeidet med HMS ved å systematisk identifisere potensielle farer og utfordringer på arbeidsplassen. Ved å integrere vernerunder i din HMS-strategi, tar din bedrift et proaktivt skritt mot et tryggere arbeidsmiljø.
Rutiner for vernerunder og avvikshåndtering gjøres rede for i din HMS-håndbok.

jesse-smith-R0cJIcBpE70-unsplash.jpg
Bedriftskurs

Avviksrapportering er prosessen med å rapportere om avvik fra etablerte HMS-rutiner eller -retningslinjer. Dette verktøyet er viktig for å adressere mindre feil samt alvorlige ulykker, og det er en essensiell del av det kontinuerlige forbedringsarbeidet innen HMS. Forståelsen av avvik – enten det gjelder avvik fra lovgivning, interne rutiner eller ønsket praksis – er avgjørende for å styrke sikkerhetsarbeidet.

christian-mackie-lDlU1zbjGQA-unsplash.jpg
Online Kurs

Suspendisse ullamcorper condimentum est. Cras sodales hendrerit auctor. Suspendisse ac dictum tellus. Nulla tincidunt consequat varius. Nam pellentesque enim eget lorem congue.

why we're the best

Hva kan HMS Kontoret hjelpe med?

HMS Rådgivning

Rådgivning og veiledning

Få råd om planlegging og gjennomføring av vernerunder, samt effektiv avviksrapportering.

Opplæring

Vår opplæring sikrer at dine ansatte er godt forberedt på å gjennomføre vernerunder og rapportere avvik på en effektiv måte.

Utvikling av skjemaer

Vi hjelper deg med å lage vernerundeskjemaer og avviksrapporteringsskjemaer for å forenkle rapporteringsprosessene.

Hvordan fungerer kurset?

Her får du en praktisk forklaring på hvordan du gjennomfører kurset.

HVORDAN FÅR JEG TILGANG TIL KURSENE MINE?

Kursene dine er de du har kjøpt for å lære eller kan være gratiskurs som du har meldt deg på. Nå er spørsmålet hvordan du får tilgang til kursene mine.

I platformen kan du enkelt få tilgang til kursene du har meldt deg på.

Når du har meldt deg på et kurs, må du få tilgang til kurset for å fullføre læringen.

Følg disse enkle trinnene for å få tilgang til kurset ditt i plattformen. 

 • Trinn 1. For å få tilgang til kurset ditt, logg først inn på studentkontoens dashbord, for å logge på klikk på LOGG PÅ- knappen fra menylinjen.
 • Trinn 2. Nå er du i plattformen og student-frontend-dashbordet, klikk nå på ” Påmeldte kurs “. Fra Dashboard- navigasjonslinjen. Deretter kan du se alle kursene du har registrert deg i for å lære, alle aktive kurs og komplette kurs. 
 • Trinn 4.  Klikk på Fortsett læring eller for å starte kurset for å starte kurset. Der finner du alle dine kurstimevideoer.

Du kan også lese vår komplette dokumentasjon om hvordan du gjennomfører et kurs .

Dette handler om å få tilgang til kurset ditt på plattformen. 

HVORDAN MELDE SEG PÅ ET BETALT KURS?

Et betalt kurs er en type e-læringskurs. Meld deg på et betalt kurs som du må betale for før du får tilgang til materialet. Når du kjøper et betalt kurs får du tilgang til innholdet sammen med. Betalte kurs kan betales månedlig, årlig eller fra en engangsbetaling.

Trinn for å melde deg på et betalt kurs

Følg disse fire trinnene for å bli påmeldt vårt betalte kurs:

 • Trinn 1. Gå til kurssiden
 • Trinn 2. Velg det betalte kurset du vil melde deg på
 • Trinn 3. Fra denne siden klikker du på Legg til i handlevogn, og klikker deretter på Vis handlekurv

Etter å ha klikket på legg inn bestilling, her kan du se en vellykket melding om at bestillingen din er mottatt.

Du fullfører alle prosessene for å melde deg på et betalt kurs. Gå nå til dashbordet og klikk på Registrerte kurs. Her får du kanskje ikke noe kurs, fordi det avhenger av admin-innstillingen. Hvis innkjøpsordren er satt til automatisk fra innstillingene, kan du se kurset umiddelbart, eller ikke vil det ta noen minutter.

For bekreftelse kan du klikke på kjøpsloggen for å se kjøpet du har gjort som er fullført og statusen behandles. Nå når en administrator godkjenner forespørselsstatusen vises som Fullført. Og hvis du føler at det er for sent eller du trenger det tidligere, kan du kontakte administratoren. Og når statusen vil vises som fullført, kan du se kjøpskurset ditt i påmeldte kurs i navigasjonsmenyen på dashbordet. 

Alt dette er trinnene for å melde deg på et betalt kurs i platformen.

HVORDAN MELDE SEG PÅ ET GRATIS KURS?

Alle elsker gratis ting. Her vil jeg vise deg hvordan du kan melde deg på et gratis kurs i plattformen

Følg disse enkle trinnene og vet hvordan du melder deg på et gratis kurs.  

Trinn 1: Gå til nettstedet og klikk på Kurs og velg det gratis kurset du vil melde deg på. 

Trinn 2: Nå er du på kursoversiktssiden. Herfra vil du se varigheten av kurset, hvor mange leksjoner har, hvor mange studenter som er påmeldt kurset, og hvilket ferdighetsstadium som krever for dette kurset. Under alt dette finner du en Registrer nå- knapp, klikk på den. 

Her vil du se en melding om at du har blitt påmeldt med datoen for påmeldingen din.

Endelig, nå kan du klikke Start kurs for å starte ditt gratis påmeldingskurs og kurset vil begynne å spille. Hvis du vil vite hvordan du fullfører et kurs, kan du lese vårt nevnte dokument. 

Og vi har også en komplett guide for hvordan du får tilgang til kursene de har meldt seg på.

Dette handler om å melde seg på et gratis kurs. 

Vi tror vil hjelpe deg å melde deg på et gratis kurs i platformen.

HVORDAN GJENNOMFØRE ET KURS?

Å fullføre et kurs betyr å fullføre eller avslutte det. Noe som regnes som komplett kan også betraktes som ferdig eller gjennomført. For eksempel kan vi si at et maleri er komplett først når alle nødvendige trinn er tatt og alle verktøy, farger og materialer er brukt.

Hvordan forklarer du den ansvarlige for deg når du fullfører et kurs i plattformen? 

Det er enkelt å sikre at du har fullført et kurs i vår plattform.

Trinn 1. Logg først på kontoen din i plattformen vår. 

Trinn 2. Klikk på påmeldte kurs . Du vil se alle kursene dine sammen med hvor mange leksjoner du har fullført fra disse kursene. Og du kan også se hvor mye prosentandel du har fullført fra disse kursene. Å fullføre alle leksjonene betyr at du har fullført kurset 100%.

Trinn 3. Klikk nå på et kurs som du vil angi et komplett kurs. Husk , klikk på det kurset der alle leksjoner er fullført og kurset er 100 % fullført.

Trinn 4. Dette er det siste trinnet, på denne siden vil du se en “Fullfør kurs” -knapp under Start kurs- knappen. Bare klikk på Fullfør kurs , og kurset ditt vil bli indikert som et komplett kurs. 

Følg disse enkle trinnene og fullfør kurset ditt.

HVORDAN FULLFØRE EN LEKSJON?

Å fullføre en leksjon er en for enkel oppgave i plattformen. Hvordan vil du sikre det etter at du har fullført en leksjon?

 • Trinn 1. Logg på dashbordet.
 • Trinn 2. Klikk på Registrerte kurs fra dashbordmenyen.
 • Trinn 3. Velg nå et av kursene dine. 
 • Trinn 4. Etter å ha valgt kurs, start nå kurset. 
 • Trinn 5. Nå fra høyre , vil du se alle kursleksjonene dine, og ved siden av leksjonstittelen vil du se en boks , Merk av i boksen, og kurset en leksjon vil fullføre, og kursfremdriftsprosenten vil øke. 

Bruk samme måte for å fullføre alle leksjonene fra kursene du ønsker. 

HVORDAN STILLE SPØRSMÅL TIL EN INSTRUKTØR?

Grunnen til at noen stiller et spørsmål er for de vil lære. De ønsker å finne ut noe og finner ut at de kan få svar raskere ved å få hjelp fra en ekspert. Å stille spørsmål er en kulturell atferd. 

Instruktører er her for å hjelpe elevene med å lære. Så de vil vite: Hva er elevens mål? Hva ser studenten etter? Hva prøver eleven å lære? Hvordan liker de å lære?

Vi stiller mange spørsmål. Det betyr ikke at vi ikke er smarte, det betyr bare at vi ønsker å lære mer. Og vanligvis betyr det at vi ønsker å lære raskere enn vi kunne på egen hånd.

Når du fullfører et kurs eller tar et kurs her, hvordan vet du om du har et problem? Hvordan stille spørsmål til Instruktøren?

La oss følge disse enkle trinnene og stille spørsmål til instruktøren i plattformen.

 • Trinn 1. Du må først logge på kontopanelet ditt for å stille spørsmål til læreren din.
 • Trinn 2. Klikk deretter på dine påmeldte kurs fra dashbordet . 
 • Trinn 3. Velg nå et kurs du vil stille spørsmål fra læreren din.
 • Trinn 4. Etter å ha valgt ønsket kurs, klikk nå på Start kurs.
 • Trinn 5. Etter å ha startet kurset vil du se Spørsmål og svar- delen under kursspilleren din, du vil finne stedet hvor du kan stille spørsmål. Skriv inn spørsmålstittelen og send spørsmålet til kurslæreren din. 

HVORDAN FÅ KUNNGJØRINGER FRA INSTRUKTØRER?

En kunngjøring er en uttalelse til eleven, som gir informasjon om noe som har skjedd eller vil skje. Denne artikkelen handler om hvordan du får kunngjøringer fra instruktører i plattformen.

Kunngjøringer i plattformen brukes til å levere viktige meldinger fra instruktøren til studenter. Å kunne motta kunngjøringer fra instruktøren kan hjelpe deg med å være mer forberedt til timen, og gjøre det lettere å følge med i klassestudiene. 

Derfor har vi gjort det enkelt for studenter å få kunngjøringer direkte i plattformen. Utlysningen er også en prosess for instruktører for å komme i kontakt med elever. Her vil jeg vise deg hvordan du kan få plattformens instruktør kunngjøring.

 • Trinn 1.  For å få kunngjøringen må du først logge på kontoen din med påloggingsdetaljene dine.
 • Trinn 2. Etter pålogging klikker du på Registrerte kurs fra dashbordmenyen .
 • Trinn 3. Velg nå et av kursene dine.
 •  Trinn 4. Start kurset etter at du har valgt kurset ditt. 
 •  Trinn 5. Etter at du har startet kurset, klikker du nå på kunngjøringer under kursleksjoner-siden, og du vil få alle kunngjøringene fra følgende sted.

HVORDAN LASTE NED SERTIFIKATER?

Folk blir veldig glade når de får et bevis etter endt kurs.  Dette dokumentet handler om hvordan du laster ned sertifikater i plattformen.

Når du fullfører et kurs i plattformen vil du få et sertifikat. Dette sertifikatet genereres automatisk fra instruktøren din. 

Nå skal jeg gå gjennom alle prosessene for hvordan du skal laste ned kursbeviset etter å ha fullført et kurs. 

 • Trinn 1. Logg på kontoen din. 
 • Trinn 2. Etter pålogging klikker du på de  registrerte kursene fra dashbordmenyen.
 • Trinn 3. Velg nå et av kursene dine som er 100 % fullført . 
 • Trinn 4. Nå vil du se en Last ned sertifikat- knapp under Start kurs, det vil si sertifikatnedlastingslenken, så klikk på den og sertifikatet begynner å laste ned. Det vil ta et sekund eller to sekunder å laste ned sertifikatet. 

Viktig merknad : Hvis du ikke finner knappen Last ned sertifikat , betyr det at du ikke har fullført kurset. For å laste ned sertifikatet først må du fullføre kurset du vil laste ned sertifikatet fra, og deretter klikke Fullfør kurs .

Etter å ha klikket på hele kurset vil du få opp sertifikatnedlastingsknappen. 

Følg disse enkle trinnene for å laste ned kursbeviset ditt.