HMS Kontoret

PsykoSosialt arbeidsmiljø

copernico-PXilGoBofu8-unsplash.jpg
Workshops

Vernerunder spiller en kritisk rolle i arbeidet med HMS ved å systematisk identifisere potensielle farer og utfordringer på arbeidsplassen. Ved å integrere vernerunder i din HMS-strategi, tar din bedrift et proaktivt skritt mot et tryggere arbeidsmiljø.
Rutiner for vernerunder og avvikshåndtering gjøres rede for i din HMS-håndbok.

jesse-smith-R0cJIcBpE70-unsplash.jpg
Bedriftskurs

Avviksrapportering er prosessen med å rapportere om avvik fra etablerte HMS-rutiner eller -retningslinjer. Dette verktøyet er viktig for å adressere mindre feil samt alvorlige ulykker, og det er en essensiell del av det kontinuerlige forbedringsarbeidet innen HMS. Forståelsen av avvik – enten det gjelder avvik fra lovgivning, interne rutiner eller ønsket praksis – er avgjørende for å styrke sikkerhetsarbeidet.

christian-mackie-lDlU1zbjGQA-unsplash.jpg
Online Kurs

Suspendisse ullamcorper condimentum est. Cras sodales hendrerit auctor. Suspendisse ac dictum tellus. Nulla tincidunt consequat varius. Nam pellentesque enim eget lorem congue.

why we're the best

Hva kan HMS Kontoret hjelpe med?

HMS Rådgivning

Rådgivning og veiledning

Få råd om planlegging og gjennomføring av vernerunder, samt effektiv avviksrapportering.

Opplæring

Vår opplæring sikrer at dine ansatte er godt forberedt på å gjennomføre vernerunder og rapportere avvik på en effektiv måte.

Utvikling av skjemaer

Vi hjelper deg med å lage vernerundeskjemaer og avviksrapporteringsskjemaer for å forenkle rapporteringsprosessene.

HMS Risikoanalyse HMS Vikar

Lei inn HMS konsulent for korte eller lengre oppdrag

Innleie av HMS Konsulenter

HMS kontoret har et samarbeid med Fugleberg Executive Search AS som er registrert som bemanningsbyrå,  sammen leier vi ut konsulenter som er spesialisert innenfor HMS og risikoforståelse.

Vi tilbyr utleie av HMS personell for korte og lengre perioder. Enten ved sykdom, prosjekt innleie som er tidsbestemt eller følger et prosjekt fra stat til slutt.

Våre HMS-konsulenter har utdannelse i faget, og mange års erfaring med HMS-arbeid i en rekke forskjellige bransjer. Vi har den nødvendige kunnskapen for dekke de ulike behovene til din bedrift, og for å kvalitetssikre ditt HMS-arbeid.

Vi tar også oss på oppgaven med å finne akkurat de HMS konsulentene dere trenger.

Outcoursing av HMS

Outsourcing av kvalitets- og HMS-avdelingen kan føre til betydelige kostnadsreduksjoner.

I stedet for å ansette en heltids HMS-medarbeider, kan det være mer fordelaktig å ansette noen i en 20-40% stilling, slik at du får tilgang til den nødvendige kompetansen uten de høye kostnadene.

HMS-feltet er stort og komplekst, noe som gjør det utfordrende for bedrifter å ha all nødvendig kunnskap internt. Ved å outsource til oss får du ikke bare en dedikert profesjonell, men også et team med variert kompetanse som kan utnyttes etter behov.

Våre kunder har opplevd tidsbesparelser på 50-75% på dette området. I hovedsak vil du ha en profesjonell HMS-avdeling og en pålitelig partner til en lavere kostnad sammenlignet med å opprettholde dine egne ansatte.

Vi er alltid tilgjengelige og kan skreddersy avtaler basert på dine spesifikke behov, med sikte på å gjøre HMS-avdelingen mer effektiv og gi merverdi til en redusert kostnad.

Fordeler med en HMS -avtale:  

  • Forutsigbar og lavere uforpliktende kost
  • Kompetente fagarbeidere 
  • Du kan sove godt om natten vel vitende om at du har alt på stell
  • Medarbeidere som er i forkant
  • Oppdaterte dokument krav
  • Sikker arbeidsplass og arbeidsdag.
  • Være sikker på at man dekker lovens krav og kan bestå Arbeidstilsynets kontroll