HMS Kontoret

miniatyrbilde

HMS Kurs For Ledere

Anmeldelser 0 (0 Anmeldelser)

Kurs Oversikt

Online HMS kurs for øverste leder

For mange ledere kan det være både kostbart og vanskelig å frigjøre tid til å ta et klasseromskurs. Derfor har vi laget et e-læringsopplegg basert på suksessen vi har hatt med våre klasseromskurs.

I henhold til Arbeidsmiljølovens §3-5 plikter arbeidsgiver å gjennomgå opplæring i helse- miljø og sikkerhetsarbeid. Plikten er personlig, og kan ikke delegeres, og gjennomgått opplæring skal kunne dokumenteres skriftlig.

Dette kurset har med hensikt å gi en slik opplæring. I løpet av dette online-kurset vil du få en innføring i Arbeidsmiljøloven (AML) med hovedvekt på Helse, Miljø og Sikkerhet. Vi vil i tillegg ta en gjennomgang av internkontrollforskriften, og gi deg nødvendige verktøy for å lykkes med HMS arbeidet i din bedrift.

Kurset er revidert og oppdatert i 2023.

Etter du har gått igjennom opplæringen, kan du når som helst gjennomføre testen. Etter kurset er gjennomgått og testen er bestått, vil du motta kursbevis for bestått HMS kurs for øverste leder.

Vårt «HMS for ledere»-kurs på nett gir en innføring i de viktigste aspektene i HMS-arbeidet, og det gjennomføres i tråd med Arbeidstilsynets veiledning for denne type opplæring.

Følgende emner blir bl.a. gjennomgått:

– Innføring i arbeidsmiljølovens innhold og struktur
– Orientering om arbeidsmiljølovens forskrifter
– Roller i HMS-arbeidet
– Krav til arbeidsmiljø
– Fysisk og psykososialt arbeidsmiljø
– Hvordan bygge opp, innføre og vedlikeholde HMS-system på arbeidsplassen

Krav til forkunnskaper: Ingen

Praktisk informasjon: Kurset kan gjennomføres på PC, smarttelefon og nettbrett så lenge man har tilgang til internett. Etter endt kurs må man bestå en test for å få utstedt kursbevis.

Pris: Kurset koster 1 690,- eks. mva. Utstedelse av kursbevis er inkludert i prisen.

Gratis
  • Ferdighet Eksperter
  • Siste Oppdatering 1. september 2023